Tarief en vergoeding

Voor de eerste behandeling, de intake neem ik graag de tijd. Daarom duurt je eerste afspraak bij mij 90 minuten. En daarvoor reken ik: €75.

Vervolgafspraken
Als je voor de tweede keer bij mij komt dan reken ik voor een afspraak van 60 minuten €60. En als een afspraak slechts 45 minuten duurt dan reken ik €49.

Betaling van jouw consult
Het consult dient na de behandeling contant betaald te worden. Je kunt trouwens ook betalen per pin. Je krijgt van mij na de behandeling een rekening mee, deze kun je vervolgens zelf declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Mijn behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars

Omdat ik aangesloten ben bij de ZHONG, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (NVTCG) worden door een groot aantal zorgverzekeraars mijn behandelingen deels vergoed. Bekijk het complete vergoedingenoverzicht op zorgwijzer.nl

Als je een afspraak wilt verzetten, doe dit dan 48 uur voor aanvang, dan kan dit kosteloos. Anders breng ik de kosten van de afspraak alsnog in rekening.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.