Over mij

Na een intense studie van 5 jaar heb ik de Traditionele Chinese Geneeskunde in mijn hart gesloten. Ik ben gediplomeerd acupuncturiste en ik ben aangesloten bij de Zhong.

Acupunctuur werkt al duizenden jaren en de kracht zit hem in het bestuderen van de mens, de natuur, de elementen, energie (qi) yin & yang. Hier ligt ook mijn passie en het is me een waar genoegen om hiermee te behandelen en resultaten te boeken. Want met acupunctuur kan ik je klachten sterk verminderen. Daarnaast voelen mijn cliënten zich na een behandeling energieker en zitten ze beter in hun vel.

Behandeling van pijnklachten

Naast het behandelen van vele verschillende aandoeningen ben ik erg onder de indruk van de resultaten die ik boek bij mensen met pijnklachten. Deze interesse ontstond toen ik onder anderen cliënten na jarenlange kniepijn hier vanaf kon helpen. Hierbij maak ik gebruik van de balansmethode van Dr. Tan.

Met deze methode behandel ik nooit het deel waar je pijn ervaart. Naalden worden geplaatst op specifieke punten die ver van het pijngebied liggen. Zo kan het zijn dat bij pijn in de voet ik de hand behandel. Of de hand behandel voor pijn in de onderrug. Het mooie van het behandelen van pijnklachten is dat je meestal meteen resultaat voelt. Het blijft een fantastisch ervaring. Zowel voor mij als voor jou!

Neem contact met mij op
Als je nog vragen hebt over acupunctuur of als je wilt weten of ik ook jou kan helpen: neem telefonisch contact op of vul mijn contactformulier in of bel mij op 06 17 72 30 38.